Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Mayıs 2021 Salı

Fenerbahçe Beko – Galatasaray Bahis Analizi

 


Fenerbahçe Beko – Galatasaray

 

Fenerbahçe Beko Euroleague’den elendi ve tüm ağırlığını ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğuna verecek. CSKA ile oynanan Euroleague play-off serisinde baş antrenörleri Igor Kokoskov’u ve Ali Muhammed’i 3 maçta da kullanamamışlardı.  Vesely ise son maçta dönmüştü. Seri genelinde tempolu başladıkları maçlarda dört kısa oyuncu kullanarak rakiplerinin dış şutlarındaki etkinliklerine bir anlamda fırsat verdiler. Ligde oynadıkları son karşılaşmada da Bursaspor’a yenilirken benzer tabloda rakiplerinin %39 ile 3 sayı atmasına izin verdiler. Ribaundlarda yenildiler. Bu nedenle de pota altından çok sayı yediler.  

 

Galatasaray ise ligde kalmayı garanti ettiği Bursaspor karşılaşmasında yine 100 sayının üzerinde skor üretti. Son 5 karşılaşmada 4 kez kazanırken sırasıyla 101,101,110, 94 ve 106 sayı üreterek 102,4 sayı ortalamasına ulaştı.  Son maçta sakatlanan Jackson kadroda yer alamayacak. Diğer skorerler Crawford, Motum, Jefferson gibi isimler ise parkede olacak.

 

Fenerbahçe Beko’da De Colo, Vesely, Guduric gibi yıldızların dinlendirilmesi bekleniyor. Karantina süresi biten baş antrenör Kokoskov ise parkede olacak. Bu karşılaşmayı kaybetmeleri halinde ligin ikinci sırası için Karşıyaka’ya fırsat yaratacaklar. Ama Karşıyaka’nın bu durumu çok önemsemediğini ve akıllarının Basketbol Şampiyonlar Ligi sekizli finallerinde olduğunu da söylememiz gerek. Bu nedenle yüksek tempoda bir karşılaşma ve 170,5 sayının üzerinde bir skor bekliyorum. Fenerbahçe Beko ilk devreden çift haneli bir farka ulaşabilir.

 

Alt / Üst (UZ Dahil) (170,5) ÜST – 1,60

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (-8,5h) İY:1  - 1,62

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More