Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Mayıs 2021 Cuma

Tofaş - Beşiktaş Icrypex Bahis Analizi

 


Tofaş - Beşiktaş Icrypex

 

Basketbol Süper Ligi’nde play-off ilk maçları Bursa’da denk güçlerin karşılaşması ile sona eriyor.

Tofaş ligin son döneminde en formda ekiplerden biri. Son 7 lig maçında sadece Anadolu Efes’e yenildiler.O maçı da son topa taşıma becerisini gösterdiler ancak son topu kullanamadılar. Tempolu basketbolu iyi uygulayan bir ekip olarak dikkat çektiler. Tarık Philip, Berk Uğurlu, Devaughn Akoon-Purcell bu dönemde kısa oyuncu olarak çok önemli bir katkı verdi. Bunların yanına sezon sonunda eklenen Tomislav Zubcic sakatlığı olan kısa dönem haricinde çok etkili oldu. Christon ise son maçlarda verimini arttırdı. Yerli uzunlar Muhsin ve Berkan’da katkı verince diri kalarak yüksek tempoyu uzun süreye yayabildiler. Bu nedenle de son 6 iç saha maçını kazandılar. Sezonu da yükselen bir ivme ile 86,6 sayı ortalaması ile bitirdiler.

Beşiktaş ise bu sezona bir proje ekibi olarak başladı. Sezonun başında üst üste yenilgiler aldıktan sonra staffın başına Ahmet Kandemir’i getirdiler.Bu hamlenin ardından çıkışları başlamış oldu. Alperen Şengün sezonu en değerli oyuncu ve NBA adayı olarak kapattı. Büyük ihtimalle onu sezon sonunda NBA’de göreceğiz. Şehmus Hazer ve James Blackmon’dan da çok iyi katkı aldılar.Son 6 maçlarını üst üste kazandılar. Hafta başında kazandıkları maçta ise rotasyonda süre bulamayan oyunculara yer verdiler.  Sakatlıkları geçen Ercan Osmani ve Egehan Arna da Play-Off öncesi takıma döndü ve parkede süre alabilecek duruma geldi. 

İki takım arasında oynanan son karşılaşma Ercan Osmani’nin sayılmayan son şutu ile Tofaş galibiyeti ile tescil edilmişti. Uzun süre ses getiren bu karar sonrasında Beşiktaş itirazını tahkim kuruluna taşımıştı. Benzer tabloda yine denk güçlerin bir mücadelesi var.Tercihim bu sebeple 167,5 baremden üst ile Beşiktaş lehine olan 5,5 sayılık handikap avantajı.Ayrıca iki devrenin de berabere biterek maçın uzama ihtimali de 0/0 seçeneği ve 150 oranı ile denenmeli.

 

Alt / Üst (UZ Dahil) (167,5) ÜST – 1,50

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (+5,5h) MS:2 – 1,67

İlk Yarı / Maç Sonucu : 0/0 – 150,00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More