Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Mayıs 2021 Cumartesi

Darüşşafaka Tekfen - Fenerbahçe Beko Bahis Analizi

 


Darüşşafaka Tekfen - Fenerbahçe Beko

 

Basketbol Süper Ligi’nde günün son play-off maçı İstanbul’da oynanacak.

Darüşşafaka Tekfen ilk gün play-off maçlarında sürpriz takım oldu. Sertlik düzeyini kuralları da zorlayarak başladıkları maçta rakiplerini özellikle Magette’in ekstra şutları ile beraber çok zorladılar ve maçı uzattılar. Gulley iyi bir performans ortaya koydu. Çok fazla top kaybı yaptılar. Erken faul problemine giren Grant Jerrett’tan hiç katkı alamadılar. Uzatmada kazanmaya ise nefesleri yetmedi. Baş antrenörleri maç sonunda hakem yönetiminden yakınırken serbest atış sayılarını referans gösterdi.

Fenerbahçe Beko ilk yarıda pas temposunda başarılı olup bulduğu boş şutlardan isabet sağlayamadı ve rakiplerine geçiş hücumu imkanı verdi. Zorlanmalarına rağmen son 18 saniyeye 8 sayı önde girip koçlarının mola tercih etmemesi ve Guduric gibi tecrübeli bir oyuncusunun sahip olduğu topu kapanarak koruyamaması sonucunda çaldırması gibi seri hatalar ile uzatma oynamak zorunda kaldılar. Nando De Colo, 31 sayılık bir katkı verdi. Dyshawn Pierre çok verimli oynadı.Yerli rotasyonunun katkısı ise sınırlı kaldı. 

Ev sahibi Darüşşafaka normal sezonda sahasında az maç kaybetti. Fenerbahçe ve Anadolu Efes’e kaybederken de savunma sertliklerini iyice arttırmışlardı. Ancak o maçlarda hücumda da etkin olamamışlardı. Fenerbahçe Beko ise ligde 4 deplasman maçı kaybetti. Fenerbahçe’nin yabancı rotasyonunda seçeceği oyuncular maça damga vuracak.Ancak ilk maçtaki rotasyondan vazgeçmeyeceklerini ve belki de Ahmet ve Tarık tercihi ile daha da geniş bir benç ile oynayacaklarını düşünüyorum. Tercihim bu sebeple Fenerbahçe galibiyeti. Ayrıca 164,5 baremden alt denenmeli .

Maç Sonucu (UZ Dahil) MS: 2 – 1,20

Alt / Üst (UZ Dahil) (164,5) ALT – 1,55

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More