Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Nisan 2021 Cuma

Beşiktaş Icrypex - HDI Sigorta Afyon Bld. Bahis Analizi

 


Beşiktaş Icrypex - HDI Sigorta Afyon Bld.

 

Beşiktaş ligin en genç ekibi ve yıldız ismi Alperen NBA scoutlarının takibi altında. Son 12 maçta 10 galibiyet aldılar. Son karşılaşmaları eksik Büyükçekmece karşısında idi ve farklı kazanırken 104 sayıya ulaştılar. Alperen Şengün, 31 sayılık performans sergiledi. Blackmon 23 sayı ve Şehmus da 18 sayı üretti. Sezon genelinde yüksek skorlara ulaşırken savunmada da vasat bir performans sergilediler.

 

Afyon ise play-off için mücadele ederken covidden çok etkilendi. Son 9 maçta 8 mağlubiyet aldılar. Salı akşamı küme düşen Ormanspor’a yenilirken sadece 2 yabancı ile oynadı. Sezonu kapatan koç Can Sevim dışında Macura, Kairys, Leissner ve Sinan parkeye çıkamadı. Play-off’a kalabilmek için kalan 2 maçı kazanmaları gerekecek. Ayrıca Gaziantep’in son maçta Bahçeşehir’e kaybetmesini bekleyecekler.

 

Bugün Afyon yine parkeye Can Sevim’den yoksun çıkacak. Sinan ve Leissner kesin yok. Kairys ve Macura’nın da oynaması beklenmiyor. BJK ise beşinci sırayı sağlamlaştırmak için oynayacak. Beşiktaş’ın 95 sayıyı aşacağını düşünüyorum. İlk devreyi de çift haneli farkla kazanacaklarını düşünüyorum.

 

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (-7,5h) MS:1 – 1,60

Ev Sahibi Alt / Üst (UZ Dahil) (94,5) ÜST – 1,75

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More