Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Mayıs 2021 Cuma

Empera Halı Gaziantep - Bahçeşehir Koleji Bahis Analizi

 

 


Empera Halı Gaziantep - Bahçeşehir Koleji

 

Basketbol Süper Liginde erteleme maçları sürüyor. 29. hafta erteleme maçında iki ekibinde ligdeki sıralaması belirli.

Ev sahibi Gaziantep ligin son 4 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Evlerindeki son maçlarda hücum performansları yükselmiş ve 75 sayının üzerine çıktığı 3 karşılaşma oynamış durumdalar.Sond deplasmanda ise eksik Büyükçekmece’ye 90 sayı attılar. Jaiteh 23 sayı ,14 ribaund ve Kelly 19 sayı ile oynadı.

Bahçeşehir Koleji ise ligin son 2 karşılaşmasını oynayacak. Hafta içinde eksik idman yaptılar. Deniz  Kılıçlı, Hadi Özdemir, İsmet Akpınar, Peyton Aldridge ve Stefan Jankovic sezonu kapattılar.28 karşılaşmada sadece 10 galibiyete ulaşabildiler ve kadro kalitesinden beklenenin altında bir derece ile sezonu kapatacaklar.   Beşiktaş deplasmanında 83-77 kaybederken Stimac 18 sayı, 13 ribaund ve İsmet Akpınar 20 sayı ile oynasa da çok top kaybettiler.

Bahçeşehir 7 A takım ve 3 genç takım oyuncusu ile Gaziantep’e gitti. Gaziantep ise Büyükçekmece maçında 12 oyuncusunu kullanıp, 42 ribaund aldı ve 11 oyuncudan skor katkısı aldı. Bu karşılaşmada da geniş rotasyon ile oynayıp dar rotasyonla oynayacak Bahçeşehir'e ilk devreden çift haneli üstünlük kuracaklarını düşünüyorum. 160,5 sayılık baremde aşılır düşüncesindeyim.

 

 

Alt / Üst (UZ Dahil) (160,5) – ÜST – 1,72

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (-11,5h) İY1 -1,65

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More