Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Mayıs 2021 Pazar

Empera Halı Gaziantep - Anadolu Efes Bahis Analizi

 


Empera Halı Gaziantep - Anadolu Efes

 

Play-off ikinci maçlarında son gündeyiz. Günün ilk maçı Gaziantep’te oynanacak.

 

Empera Halı Gaziantep sezonun başından bu yana olduğu gibi ilk maçta da yarı saha basketbolunu uygulayarak oynadı. Jaiteh çok iyi oynadı. Kelly ile Can gibi akılcı oynamaya çalışan isimler de maçı  kazanmalarına yetmedi. Veteran Tomas’ın dış şutlarında ki kötü yüzde maç sonunda takıma da sirayet etti. Bu kötü yüzde dışında rakibin de yüzdeli şutlarına izin verdiler.

Anadolu Efes ise ilk maçta kazanırken Dunston’dan iki pota altında da iyi katkı aldı. Ribaundlarda Sertaç ve Moermann ile üstünlük kurdular. Vasilije Micic ve Moerman ikilisi hücumda da etkin oldu. Dış şutlarda %45 isabet yüzdesini iki dominant isim Larkin ve Simon’dan katkı almadan yakaladılar. İki sayılık atışlarda ise %70 yüzde yakaladılar.

Anadolu Efes rakibinden kadro kalitesi ve oyun olarak önde olan taraf. İlk maçı kazanırken sadece ilk periyotta zorlanmışlardı. Ve ikinci periyodun ortasından itibaren de çift haneli farka ulaşmışlardı. Normal sezonda Gaziantep’te oynanan maçta da ilk devreyi çift haneli bir farkla önde kapatmışlardı.  Tercihim bu sebepler ile 9,5 sayılık eksi handikaptan İY:2.Ayrıca ev sahibi ekibin 75 sayıya ulaşamayacağını düşünüyorum.

 

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (-9,5h) İY:2 -1,90

Ev Sahibi Alt / Üst (UZ Dahil) (74,5) ALT – 1,50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More