Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Mayıs 2021 Pazartesi

HDI Sigorta Afyon Belediye – Lokman Hekim Fethiye Bld.

 


HDI Sigorta Afyon Belediye – Lokman Hekim Fethiye Bld.

 

Son 1 aydır covid ile boğuşan Afyon’da play-off ümitleri erteleme maçlarında alınan yenilgiler ile suya düşmüş durumda. Son 7 lig maçında kaybeden taraf oldular. Takım idmanı yapamıyor ve sadece 5 oyuncu ile idmana çıkıyorlar. Son oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasında 2 yabancıya süre verebildiler. Atlet oyuncuları Sinan Sağlam’da sakat durumda. Bu nedenle kısıtlı rotasyonda sadece 6 oyuncuya süre verebildiler. Baş antrenörleri Can Sevim’de son maçlarda hastalık sebebi ile parkede yer alamadı. Bu karşılaşmada da parkede olması beklenmiyor.Chris Wright, Pako Cruz, Paul Leissner, Egemen Güven, ve Efe Beşok ise parkede yer alamayacak isimler. 

 

Fethiye Belediye için bu deplasman ligde kalma yolunda önem taşıyor. Kazanıp, Aliağa'nın İstanbul deplasmanında kaybetmesini bekleyecekler. Bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyete ulaşabildiler. Son lig maçında eksik Büyükçekmece’yi 83-70 yenerken Cook,Atkins ve Johnson’dan 64 sayılık bir katkı aldılar. Zaman zaman mali sıkıntılar yaşadılar. Atina’da bulunan eşi doğum yapan Darion Atkins’in karşılaşmada oynama durumu ise belirsiz.

Afyon fiziken ve mental açıdan kötü durumda. Sadece maça çıkacak ve güçleri yettiğince mücadele edecekler. Fethiye ise daha hazır durumda ve ligin ilk devresinde hazır olan Afyon’u Fethiye’de yenmişlerdi. Bir kez daha yeneceklerini ve toplamda en az 172,5 toplam sayı çıkacağını düşünüyorum.

MS: 2 – 1,53 bwin

TS: 172,5 ÜST – 1,85 bwin


NOT: TAHMİNLER YURTDIŞINDA YAŞAYAN BAHİSÇİLER İÇİN VERİLMİŞTİR. TÜRKİYE İÇİNDEN İDDAA DIŞINDAKİ BÜROLARDAN BAHİS OYNAMAK SUÇTUR. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More