Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Mayıs 2021 Cuma

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Bahis Analizi

 


Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes

 

Euroleague temsilcilerimiz ligde erteleme maçında karşı karşıya geliyor.

 

Fenerbahçe Beko hafta içinde erteleme maçında iddiasız Galatasaray’ı yenerken Vesely, De Colo ikilisini kullandı. Melih, Eddie ve Kenan’dan katkı aldı. Biberovic ise yükselişini sürdürdü. 104 sayıya ulaştıkları karşılaşmada %55 ile 3 sayı isabeti buldular. Pierre skora katkı sağlayamasa da 8 asist ile dikkat çekti. Kokoskov ise karantina dönemini atlatıp takımının başına döndü.

 

Anadolu Efes ise Euroleague’de dörtlü finale kalmayı başardığı Salı akşamı oynanan Real Madrid karşılaşmasında Larkin’den yine katkı alamadı. Ancak dört numarada Singleton geldiğinden bu yana en olumlu basketbollarından birini oynadı ve 26 sayısına 8 ribaund ekledi. Sertaç ise savunması ile dikkat çekti. Baş antrenörleri Ergin Ataman ile dün iki yıllık sözleşme yenilediler.

 

Fenerbahçe Beko kaybetmesi halinde ligde ikinciliği elde edebilmek için Karşıyaka’nın kalan maçlarını bekleyecek. Anadolu Efes ise ligde lider durumda ve kaybetmesi bu durumu değiştirmeyecek. İki takım arasında bu sezon oynanan 3 karşılaşmada kazanan ekipler 80 sayıya ulaştı. İlk devrede Anadolu Efes’in önde olacağını ve karşılaşmanın da toplamda 168,5 sayının üzerinde skora ulaşacağını düşünüyorum.

 

İlk Yarı Sonucu İY 2 – 1,62

Alt / Üst (UZ Dahil) (168,5) ÜST – 1,72

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More