Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Mayıs 2021 Pazartesi

Bahceşehir Koleji - Petkim Spor

 


Bahceşehir Koleji - Petkim Spor

 

Bahçeşehir Koleji ligin istediğini bulamayan ekiplerinden. Lige play-off ümidi ile başlasalar da bu hedefin uzağında hatta zaman zaman da düşme hattına yakın temasta bir sezon geçirdiler. Takıma iki önemli uzun Stimac ve Jankovic’in katılması ile biraz güçlenseler de sadece küme düşmemeye yetecek galibiyetlere ulaşabildiler. Son 6 lig maçında 4 yenilgi aldılar. Sahalarında oynadıkları son 2 lig maçında Ormanspor ve Fethiye’yi farklı yendiler. Kaliteli kadrolarından covid nedeniyle eksikler mevcut.Ve iki haftadır takım antrenmanı yapamıyorlar. Stefan Jankovic cuma akşamı Gaziantep deplasmanında yer alamamıştı. Bu karşılaşmada da oynamama durumu belirsiz.

Petkim Spor’da rakibi gibi sezonun hayal kırıklığı yaşayan takımları arasında. Son 7 resmi maçta galibiyet yüzü görmediler. Yaklaşık 20 gün önce oynadıkları son lig maçında Darüşşafaka’dan 99 sayı yediler. Skorer isimleri Kendrick Ray’in Yunanistan’dan aldığı teklifin ardından verimi düşmüş durumda. Deplasmanda bir galibiyete sahipler.

İki takım ilk devrenin son haftasında oynadığında kazanan 77-72’lik skorla Bahçeşehir olmuştu. Mevcut sorunlar ile Bahçeşehir kazanmaya bir kez daha yakın. Ayrıca toplamda 157,5 sayının aşılacağını da düşünüyorum.

MS: 1 – 1,80 bwin

TS: 157,5 ÜST – 1,60 -bwin


NOT: TAHMİNLER YURTDIŞINDA YAŞAYAN BAHİSÇİLER İÇİN VERİLMİŞTİR. TÜRKİYE İÇİNDEN İDDAA DIŞINDAKİ BÜROLARDAN BAHİS OYNAMAK SUÇTUR. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More