Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Mayıs 2021 Pazar

Anadolu Efes - Darüşşafaka Tekfen Bahis Analizi

 


Anadolu Efes - Darüşşafaka Tekfen

 

Anadolu Efes hafta içini iki galibiyet ile kapattı. Önce Real Madrid’i Euroleague play-off beşinci maçında yendiler.Ardından ise Cuma akşamı Nando De Colo’nun olmadığı karşılaşmada Fenerbahçe’yi geçtiler. İki maçta da 88 sayıya ulaşmaları bir diğer önemli istatistik oldu. Moermann Cuma akşamı Real serisinde oynadığı kötü basketboldan uzak gözüktü ve ribaundları domine etti. Aynı maçta Simon ve Buğrahan hem skor hem de asist üretti.

Darüşşafaka ise ligde play-off’a kalmayı garanti etti. Ancak yedinci sıradalar ve altıncı sıraya çıkma şansları mevcut.Bu karşılaşmayı kazanmaları altıncı sırayı alabilirlerse play-off eşleşmesinde Fenerbahçe’den de kaçmaları anlamına geliyor.Son 4 lig maçında 3 galibiyet elde ettiler. Son 8 maçta ise 80 sayıyı aşan ciddi skor attıkları performanslar sergilediler.Hatta son 4 maçın üçünde 90 sayı bandında dolaştılar.

 

Anadolu Efes için lig liderliği garanti durumda. Darüşşafaka ise kazanarak play-off’ta Karşıyaka tercihini yapmak isteyecek. İki takımda son lig maçlarında yüksek tempoda oynadı.  Darüşşafaka’nın son 7 lig maçında 5 kez geçilen ilk devre baremi 86,5 sayı Anadolu Efes’in de son 8 lig maçında 6 kez geçildi. Öncelikli tercihim ilk devre için 86,5 üst. Darüşşafaka’nın çift hanelerde bir farka yemeyeceğini de düşünüyorum.

İlk Yarı Alt / Üst (86,5) ÜST – 1,72

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (9,5h) MS:2 – 1,72

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More