Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

11 Mayıs 2021 Salı

Pınar Karşıyaka – Beşiktaş Icrypex Bahis Analizi

 


Pınar Karşıyaka – Beşiktaş Icrypex

 

Pazar akşamı Fiba Şampiyonlar Ligi finalinde Burgos’a yenilerek ikinci olan Karşıyaka turnuva genelinde en iyi savunan takım olarak dikkat çekti. Sek Henry turnuvada takımının en skorer oyuncusu olarak finale çıktı ancak finalde 0/9 şut isabeti ile skor üretemedi. Son bir ayda hastalık ve sakatlıklar sebebi ile idman tempoları düşmüştü ancak geçen haftaki turnuva ile beraber maç temposuna ulaştılar. Bu tempoya ulaşırken Onuralp, Metecan ve Mahir’de katkı sağladı. Son 5 lig maçında sadece bir kez kazandılar. Bu karşılaşmayı kazanmaları veya kaybetmeleri halinde lig sıralamasındaki yerleri değişmeyecek ve üçüncü sırayı koruyacaklar.

Beşiktaş Icrypex ise ligde tahkim kurulunda dosyası olan bir kulüp. Mart ayında  oynadıkları Tofaş maçı hakkında TBF’ye yaptıkları itirazın reddinden sonra tahkimden çıkacak olumlu bir kararı bekliyorlar. Bu maç hakkında tahkimde bir galibiyet kararı çıkarsa bir sıra üste çıkma ihtimalleri mevcut olacak. Son 8 lig maçında 7 kez kazandılar. Bu karşılaşmalarda 94 sayı ortalamasına ulaştılar. Son maçlarda oynayamayan Egehan Arna ve Ercan Osmani’nin bu karşılaşmada da oynaması zayıf ihtimal olarak gözüküyor. 

Pınar Karşıyaka Rusya’dan Pazartesi akşamı döndü ve bu karşılaşmaya tek idmanla çıkacak. Beşiktaş ise 12 gündür maça çıkmadı ve bu uzun sürede takım olarak idman yapabildiler. Karşıyaka için bir iddia yok ve Perşembe akşamı Telekom ile zorlu bir play-off serisine çıkacaklar. Ancak BJK ev sahibi avantajı hedefi için kazanmak zorunda. Genç Beşiktaş'ın diri kalarak yorgun Karşıyaka karşısında kazanmasını bekliyorum. Beşiktaş'ın son yedi lig maçında altı kez aşılan 169,5 barem, Karşıyaka'nın son dört lig maçında üç kez aşıldı. Bir diğer ihtimal ise 169,5 baremden üst .

 

Maç Sonucu (UZ Dahil) MS:2 -1,22

Alt / Üst (UZ Dahil) (169,5) – ÜST – 1,70


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More