Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Nisan 2021 Çarşamba

Büyükçekmece Basket - Beşiktaş Icrypex Bahis Analizi

 


Büyükçekmece Basket - Beşiktaş Icrypex

 

Ligin 28. haftasına ait diğer bir erteleme maçı. Ev sahibi Büyükçekmece Basketbol biri asistan antrenör tam 5 kişinin covid testinin pozitif çıkmasından sonra geçen hafta sonunda Farrell, Oliver ve Olaseni eksiklikleri ile çıktıkları maçta Fethiye Bld. ekibine 83-70 kaybettiler.Ligin skorer ancak savunmada sorunlu ekipleri içindeler. Ligden düşmek gibi bir tehlikeleri veya play-off’a kalmak gibi bir hedefleri yok. Bu nedenle bildikleri basketbollarını zevk alarak oynayıp ligi tamamlamaya uğraşıyorlar. Son Fethiye karşılaşmasında Enes Berkay Taşkıran’dan 22 sayılık katkı aldılar.

Beşiktaş Icrypex ise ligde daha iyi bir play-off sırası kovalıyor. 16 galibiyetteler ancak sezon başında aldıkları -1 puan cezaları nedeniyle 7. sıradalar. Play-off mücadelesinde olan diğer rakiplerine göre 2 maç daha fazla oynayacaklar.Kalan 3 maçlarını kayıpsız geçip Darüşşafaka, Telekom ve Tofaş’ın kaybetmelerini bekleyerek sıralamada yükselmek amacındalar. Son 3 maçı kazanarak formda olduklarını kanıtladılar. Ve son 6 karşılaşmada 90 sayı ortalaması ile oynadılar.

Beşiktaş rakibinden daha iyi bir kadro ve daha formda .Büykçekmece’nin mevcut savunma zaafı da düşünüldüğünde kazanacaklarını ve kazanırken de 86 sayının üzerinde skor atacaklarını düşünüyorum.  160,5 bareminde aşılması yüksek ihtimal.

 

Deplasman Takım Alt / Üst (UZ Dahil) (86,5) – ÜST – 1,55

Alt / Üst (UZ Dahil) (160,5) ÜST – 1,52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More