Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Ekim 2011 Pazartesi

Galatasaray'da Ömer Olmadı.Hedefte Enes Kanter Var

 


Galatasaray dün internete düşen bir habere göre Ömer Aşık ile ilgilenmeye başlamış,hatta teklif bile yapmıştı.Bugün konuyla ilgili olarak en yetkili ağızdan bir açıklama geldi.Galatasaray baş antrenörü Oktay Mahmuti Ömer Aşık ile ilgilendiklerini,fakat yaptıkları teklife cevaben Ömer'in Avrupa'da oynamaya sıcak bakmadığı için hayır dediğini belirtti.


Eurobasketnews isimli sitenin haberine göre Galatasaray bu cevaptan sonra başka bir milli uzuna yöneldi.Enes Kanter siteye ait twitter hesabına göre Ömer Aşık ile beraber hedefte olan isim.Şimdilik bir tekif olup olmadığına dair haber yok.Fakat o bölgede eksik olduğunun bilincinde olan Oktay Mahmuti harıl harıl takviye için çalışıyor.1 sene de takımına 3 seviye birden atlatan Mahmuti sanırım burada da en doğru hamleyi yapacaktır... 

1 yorum:

  1. işte bu tam bir hikaye..ötesi hatta, adam yaz ligi için milli takıma gelmezken saçma dedikodular bunlar..ama keşke gelse de onu Avrupa'da izlesek..en azından 2 yıl.gerçek anlamda oynamaya çok ihtiyacı var çünkü..

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More