Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

5 Haziran 2021 Cumartesi

Anadolu Efes – Fenerbahçe Bahis Analizi

 


Anadolu Efes – Fenerbahçe

 

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde ikinci maç yine Anadolu Efes’in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak

 

Serinin ilk maçına iyi başlayan Fenerbahçe Beko ilk devrede özellikle Nando De Colo’yu iyi kullanmıştı. Vesely’nin de ikili oyun bitirişleri ile skor bulmuştu. İkinci devrede ise oyuncu seçimindeki hatalar iyice gün yüzüne çıktı ve sert başlaması gereken seride yanlış Eddie tercihinin de getirdiği handikapla beraber üçüncü çeyrekte 37-11’lik seri yediler. İkinci devrede top paylaşımları da azaldı ve top kayıpları da arttı. Guduric son iki aydır olduğu gibi yine kötü performans ortaya koydu. Barthel’de beklenen verimden uzaktı.

İlk maçın kazananı olan Anadolu Efes ise  Krunoslav Simon ve James Anderson’dan yoksun kadroda  yaratıcılığı yüksek ikilisi Micic ve Larkin’den  toplamda 42 sayı ve 7 asist buldu. Buğrahan 8 asiste imza attı. 7 oyuncudan çift haneli skor katkısı aldılar. Ribaundlarda da 37-17’lik bir üstünlük kurdular.

 

İlk maçın açık ve rekor farkla kaybedeni olan Fenerbahçe Beko’da oyuncuların kırılan onurunu tamir etmek için bir direnç ortaya koyacağını düşünüyorum. Bu nedenle ilk devrede denk bir mücadele olmasını bekliyorum ve Fenerbahçe lehine olan +5,5 handikapı da öneriyorum. Play-off serisinde maç kaybetmeyen Anadolu Efes’in bir kez daha 90 sayıya ulaşması da yüksek ihtimal.

 

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (0-5,5) İY:2 – 1,66

Ev Sahibi Alt / Üst (UZ Dahil) (89,5) ÜST – 1,61

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More