Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Ekim 2011 Pazar

Ted Ankara Adaşını Yendi...



Optimum TED Ankara Kolejliler sahasında konuk ettiği TED İstanbul'u 77-59 yendi.

Optimum TED Ankara Kolejliler: İlker Türel(8) , Nezih Özbakır(17) , Sercan Ergin(6), Cihan Amasyalı(10) , Mehmet Özdoğan(3) , Orçun Göllü(6) , Cihad Şahin (4), Barış Erlim(2) , Olomuyiwa Famutimi(15) , Hakan Yapar(6)

T.E.Dağcılık : Volkan Başaran (14), Utku Karagül (1), Can Uzun(10) , Ahmet Lütfi Demirhan (8), Mehmet Baras (7), Tony Wayne Davis(2), Sercan Tülek(7) , Bruce Leon Coles Brown(10)

Maçın sonunda ki basın toplantısında Murat Özyer “Sezonun ilk maçını galibiyetle kapattığımız için sevinçliyiz ve uzun bir maratonun bizi beklediğini biliyoruz. Her takımın ilk maçı zor olur. Bu maçı tempomuzla, savunmamızla ve net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Hem takımıma hem de Tenis Eskrim Dağcılık takımına bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Misafir ekip antrenörü Zafer Çavuşoğlu ise “Kolejliler ligin favori ekiplerinden, biz ise çok genç bir takımız. Maçın bazı periyotlarını iyi oynadığımızı ve elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Kolejliler’i deplasmanda sıkıştırabileceğimiz kadar sıkıştırdık. Bizim ligdeki hedef takımımız Kolejliler değil ve bundan sonra çok daha iyi oyunlar oynayacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz için iyi bir deplasman oldu, hatalarımızı da gördük ve bundan sonra belirlediğimiz hedef doğrultusunda iyi çalışıp, konsantre olup daha iyi sonuçlar ortaya koymaya çalışacağız.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More