Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Ekim 2011 Çarşamba

Euroleague Temsilcilerimiz Parkede







716 Fenerbahçe - Caja Laboral

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS CAJA LABORAL lehine
SAYI BAREMİ:151.5 SAYI


Euroleague ilk haftasında temsilcilerimizden mücadeye ilk çıkan Fenerbahçe Ülker olacak.Sarı Lacivertli ekip İspanya'nın ünlü ekibi Caja Laboral'i ağırlayacak.


Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi'ne farklı bir Trabzonspor galibiyetiyle girse de güven vermedi.Sadece o maçın 3. periyodunda yaptıkları baskı ile zayıf rakiplerini geçtilet.Takımın kadrosuna yeni eklenen isimler Bojan Bogdanovic (Cibona), Curtis Jerrels (Patrizan), Hakan Demirel (Erdemir Ereğli), James Gist (Partizan) oldu.Geçen hafta içinde 2009-10 sezonu NBA en iyi 2.savunma beşine seçilen İsviçre'li guard-forvet Thabo Sefolosha'yı getirdiler ve bu maça çıkaracaklar.Takımın uzun rotasyonunda belirgin bir sıkıntı var.Orada Oğuz'un formsuzluğu,Kaya'nın oyunun tek yönünü oynaması nedeniyle Vidmar yetersiz kalıyor.Takımın ve yetkililerinin dilinden "Euroleague'i farklı oynayacağız" sözü çok sık duyuluyor.

Caja Laboral İspanya Ligi ACB'de sıkıntılı bir dönem geçiriyor.Son lig maçları olan Zaragoza deplasmanından 66-86'lık bir mağlubiyet ile döndüler.Takımın kadrosuna katılan isimler Milko Bjelica,Pablo Prigioni,Kevin Seraphin,Reggie Williams,Thomas Heurtel,Joey Dorsey oldu.Henüz savunma anlamında iyi değiller.ACB ligi sayı krallığında 21 ortalama ile 2. durumda olan Teletovic takımın skor opsiyonu konumunda.

Fenerbahçe Ülker ve Caja Laboral hazır gözükmüyor.Öncelikle handikap yüksekliği sebebiyle MS:2 diyeceğim.İki ekibinde skorer oyuncuları fazla problem yaşamaz ve maçı üste götürür de diğer bir düşüncem.Ayrıca Fenerbahçe Ülker uzun rotasyonunda ki problem nedeniyle Seraphin'in 8.5 sayı üstü bahisi de bana değerli geliyor.Risk almak isteyenlere ise İY-MS:1/2 öneriyorum.

MS:2 GÜVEN:5.5/10
TS:151.5 ÜST GÜVEN:5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10
SERAPHİN 8.5 SAYI ÜSTÜ GÜVEN:5.5/10


726 Prokom Gdynia - Galatasaray

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS PROKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:149.5 SAYI


Euroleague'de ilk kez boy gösterecek olan Galatasaray Medical Park Polonya deplasmanında Prokom önüne çıkıyor.

Prokom kadrosunu Alonzo Gee,Jerel Blassingame,Donatas Motiejunas,Oliver Lafayette ve Devin Brown gibi isimlerle takviye etti.Takım VTB United League maçlarında birer galibiyet ve mağlubiyete sahip.Gee 18 sayı ortalamasıyla ligin sayı krallığı 3.sü konumunda.

Galatasaray Medical Park sezona flaş transferler ile başladı.Takımın kadrosuna Jamond Gordon,Jaka Lakovic,Zaza Pachulia,Darius Songaila,Furkan Aldemir ve Ender Arslan gibi önemli isimler katıldı.Önce Euroleague elemelerinden çıktılar.Sonra Türkiye kupası maçlarında namağlup 8li finallere hak kazandılar.Daha sonra ise Cumhurbaşkanlığı kupasını kazandılar.Lige de rahat bir galibiyet ile girdiler.

Galatasaray Medica Park eleme grubu maçlarından sadece Asvel maçında 150 sayının üzerinde bir skoru gördü.Oktay Mahmuti gerektiğinde rakibi çok iyi savunan,sert bir ekibe sahip.Ben önceliği 149.5 sayı altına veriyorum.Sonra ise İY:2 seçimim var.

İY:2 GÜVEN:5/10
TS:149.5 ALT GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More