Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Ekim 2011 Cumartesi

TBL 29.10 Tahminleri





753 Mersin Bşb - Antalya Bşb

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


İlk 2 hafta da birer galibiyet alan iki Akdeniz takımı Mersin'de karşılaşıyor.

Mersin BŞB. sezona James Mays gibi önemli bir uzunu alarak girdi.Kısa rotasyonunda da Can Maxim Mutaf,Demetri McCamey gibi yetenekli isimlere sahipler.ilk iki hafta da birer galibiyet ve mağlubiyet aldılar.Takımın ana sorunu savunma takımlarına karşı kaybolan ritmi.Tofaş maçında bu problem nedeniyle mağlup oldular.Skor opsiyonları Grundy,Mays,Grier ve Can Mutaf.

Antalya BŞB sezona Telekom mağlubiyetiyle girdi.Geçen hafta ise evlerinde son periyoda kadar direndikleri maçta Fenerbahçe Ülker'e mağlup oldular.İki mağlubiyete rağmen 81 sayı ortalamasına sahipler.Takımın skorerleri Fischer,Jelovac,Melih Mahmutoğlu,Rasim Başak ve Kedrick Brown.Savunma problemleri açıkça görülüyor.

İki takımın da potansiyeli ve oyun kimlikleri tempo üzerine kurulu.Antalya Mersin'den daha savunmacı bir ekip.Geçen iki haftada ümit veren bir mücadele sergilediler.Tercihim önce handikap avantajıyla Antalya.Sonra ise üst öneriyorum

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ÜST GÜVEN:5.5/10


762 Erdemir - Trabzonspor

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE
SAYI BAREMİ:143.5 SAYI


Beko Basketbol Ligi'nin Karadeniz derbisi Ereğli de oynanacak.

Erdemir sezona çok kötü bir Anadolu Efes mağlubiyetiyle girmiş bir ekip.Takım 2. hafta Bursa deplasmanında Tofaş'a dirense de 74-70lik bir skor ile mağlubiyetten kurtulamadı.Skor opsiyonları Henderson ve Soner.Takımda Altan Çetinkaya halen sakat.Oynadıkları 2 maçında istatistiğinde ribaund problemi yaşadıkları görülüyor.Oraya sadece Wesson ilaç olamıyor.


Trabzonspor'da Fenerbahçe Ülker ve Mersin BŞB mağlubiyetleri yaşadı.Takımın özellikle 1 ve 5 numarada eksik olduğunu antrenörleri Tolga Öngören hafta içinde söyledi.Sadece 64.5 sayı ortalaması elde ettiler.

İki takımdan daha oturmuş ve hazır gözüken ekip evsahibi Erdemir.Kazanmalarını beklesemde maç sonunda 11 sayılık bir fark yapmaları geçmiş 2 maça göre çok zayıf bir ihtimal.Önceliğim ilk devre olacak.Sonraysa alt düşünüyorum

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:143.5 ALT GÜVEN:5/10



763 Fenerbahçe - Bandirma Kirmizi

HANDİKAPLAR:13.5 SAYI İY,25.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:161.5 SAYI


Ligin namağlup ekiplerinden bir olan Fenerbahçe Ülker sahasında Bandırma Kırmızı önüne çıkıyor..

Fenerbahçe Ülker hafta içi Olmpiakos'a yenilerek Euroleague'e ikide sıfır ile başladı.Takımın uzun rotasyonunda ki problem hala devam ediyor.Gist'in acemilikleri nedeniyle mücadele ettikleri maçları kazanamadılar.Ligde ise doludizginler.

Bandırma Kırmızı tek yabancı ile mücadele eden bir takım.İlk 2 maçtan galibiyet çıkaramadılar.İki maç sonunda ortalama 68 sayı atarken 101 sayı yediler.Skor opsiyonları İbrahim Yıldırım ve Fatih Cantitiz.

Fenerbahçe Ülker yorgun olmasına rağmen bu maçı rahat kazanabilecek bir kalitede.Handikap aşmaları zor gözükse de mümkün.Önceliğim ilk yarı tercihi.Sonraysa alt öneriyorum.Risk almak iisteyenlere önerim iy-ms:1/1 seçeneği

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:161.5 SAYI ALT GÜVEN:5/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:2.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More