Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Ekim 2011 Pazar

Trabzonspor Maçının Öyküsü...

Abdi İpekçi'de ki Fenerbahçe Ülker-Trabzonspor maçına gittim dün akşam.Bugün size o maçı anlatmaya çalışacağım.


Maça hazırlığım saat 14.00 itibarıyla başladı.Duş ve giyinme faslı derken saat 14:45'te yola çıktım.Saat 16:50'de ise salondaydım.Salona önceden alınmış biletlerimizle basın girişinden girdik.Ve Murat Murathanoğlu ile Yiğiter Uluğ'un arkasında ki koltuklara çöreklendik.

Resimde ki V yaka kazaklı benim.Antu logosu yüzümü kapatmış gerçi :)

Maç hava atışı ile beraber başladı.Fakat bizim istediğimiz gibi başlamadı.Kaan Üner bütün Fenerbahçe kısalarını geçerek turnikeler atıyor,Fenerbahçe uzunları sırıtıyordu maçın başında.Nitekim ilk çeyrek yakın bir skorla 23-20 bitti.İlk çeyreğin en önemli notu Kaan Üner ve set oyununda zorlanan Fenerbahçe Ülkerdi.


Maçın 2. çeyreği de çok iyi başlamadı esasında.Fakat Jerrels ve Ukic'İn sahada olduğu anlarda isabetli üçlükler bularak öne fırladı sarı lacivertliler.Devre sonunda yeniden oyuna giren Ukic, üst üste 5 sayısıyla devreyi 10 farklı bir skorla 44-34 bitirdi. (ki son saniye 3 sayısı da buna dahildi.)


Maçın devre arasında pek sıkılmadık.LİG TV monitörlerinden Liverpool-ManU futbol maçını ve Moto GP'yi izledik.

Maçın 2. devresine Fenerbahçe Ülker fırtına gibi girdi.Sert savunma,savunma sonucu kapılan toplardan gelen fast-breakler derken rakibine sadece 5 sayı izni verdi Fenerbahçe Ülker.O 5 sayı da 3. periodun ilk 5 dakikasında geldi.25. dakikada 51-39 olan skor maçın 3. period bitiminde 68-39 idi.

Maçın son periyodu biten bir maçın devamı şeklinde geçti.Ve maçın kazananı 88-63 ile Fenerbahçe Ülker oldu.

Fenerbahçe Ülker için de Trabzonspor içinde normal bir skor ile karşılaşılsa da Sarı-Lacivert'li ekipte halen sıkıntılar mevcut.Öncelikle takımın içinde işlemeyen bir Oğuz Savaş var.Çabalıyor,ediyor ama formsuz.Dün Levent Bilgin önünde kötüydü.Yarın karşısına Bjelica,Seraphin,San Emeterio gibi önemli silahlar çıkacak.Kaya Peker Trabzon önünde ki kadar etkili olamayabilir.Bu nedenle Vidmar ve Oğuz'un katkı vermesi şart.











Sonuç olarak sezona güzel bir galibiyet ile girdik.Bu maçtan bir çok fotoyu da çektik.Bu fotoları ekleyerek size veda ediyorum.Caja Laboral maçının değerlendirmesinde buluşmak üzere hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More