Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Ekim 2011 Cuma

Galatasaray,Medical Park ile 23milyon Dolarlık Sözleşme İmzladı



Galatasaray Kulübü ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, erkek ve kadın basketbol takımları ile tüm sağlık hizmetlerini kapsayacak sponsorluk anlaşması bugün imzalandı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen törene, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta katıldı.


Sözleşme töreninde konuşan Ünal Aysal, Medical Park'ın transfer sürecinde etkili olmadığını ve Galatasaray'ın transfer politikasını sponsor firmalar üzerinden yürütmesinin mümkün olmadığını söyledi. Burada imzalananan sözleşmenin ekonomik olarak pek bir önemi yok. Biz burada Medical Park ile daha geniş bir perspektifte anlaşma yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana en büyük hedefimiz kulüpler ve oyuncular arasındaki dostluğu geliştirmek yönünde oldu. " dedi.

Türk Telekom Arena'da yaşanan ulaşım sorunu hakkında da konuşan Ünal Aysal; "Türk Telekom Arena'da bazı sorunlar var ve bu sorunları çözmek için devam ediyoruz. Burada yol ve köprü sorunları var. Bize burada düşen taleplerimizin takipçisi olmak ve ricacı olmaktır. Bugüne kadar Galatasaray Spor Kulübü olarak da bu konuda gerekenlerin hepsi yapıldı. Hükümet de bu konuda bize büyük destek veriyor ve vereceğinin de sözünü verdi. Çatı konusunda ise; çatının kapanması konusundaki sorumluluk Galatasaray Kulübü'ne aittir. Bu konuda önceki yönetimin yaptığı bir sözleşme vardır ve biz de bu sözleşmeye sadık kalmak durumundayız. Çatının kapanması konusunda ise elimizden geleni yapacağız. Bazı hesaplamalar var. Kulübümüzün geliri ve giderini iyi hesaplamak durumundayız" ifadelerini kullandı.
Böylece Galatasaray erkek ve kadın basketbol takımları 3 yıl süre ile Galatasaray Medical Park ismi ile liglerde mücadele edecek. Medical Park bu anlaşma karşılında sarı kırmızılı kulübe 3 yıl için 23 milyon dolar isim hakkı ödeyecek.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More