Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Ekim 2011 Cuma

Vestel Daha Hazır





733 Gelişim Koleji - Vestel

HANDİKAPLAR:1.5 Sayı İY,3.5 Sayı MS Vestel lehine



TB2L'nin açılış maçı İzmir'de iki ege ekibi Gelişim Koleji ve Vestel Manisa arasında oynanacak.

Gelişim Koleji geçen seneki kadrosundan sadece genç oyuncularını elinde tuttu.Takıma daha önce de bu ekibin formasını giymiş Özgün Önver ve Emre Özpulat dışında Vestel'den Sertay Gürsu,Akhisar'dan Onat Akış,Selçuk'tan Kaan İşbilen,İzmir BŞB'den Mert Özmutlu ve Karşıyaka'dan Serkan Menteşe (kiralık) katıldı.Takıma son katılan oyuncu ise Ohio'dan yeni mezun olan DeVaughn Washington oldu.

Vestel ise geçen seneki kadrodan sadece Hilmi Cantopçu'yu elinde tuttu.Yeni kadrodaki 3 oyuncu Serdar Yavuz,Çağdaş Erdoğan,Ahmet Şerafettin Birgen Bornova'dan geldi.Geçen sezon Gelişim'in 2. skor opsiyonu olan Sercan Topçu'da Vestel formasını giyecek bu sezon.Sercan geçen sezon 13.5 sayı-4.9 asist ortalaması yakalamıştı.Takımın uzun rotasyonuna katılan Umut Yenice,Hadi Özdemir bu ligin deneyimli oyuncuları.Kısa forvet Azizcan Özdemir daha önce oynadığı ekiplerde skora katkı veren bir oyuncuydu.Takımın ABD'lisi Justin Carter'ın savunmacı yönü ön planda.Carter geçen sezon Slovakya 1. Ligi top çalma krallığı 2.si (2.5 ),ribaund krallığı 8.si(8.1)blok krallığı 7.si (1.0) olmuş bir oyuncu.

Vestel rakibinden daha tecrübeli bir kadro.Arda Ural turnuvasında iki ekip arasında oynanan maç 62-77 Vestel üstünlüğü ile bitmiş,Justin Carter 15 Sayı, 6 Ribaund, 3 Asist'e imza atmıştı.Hadi Özdemir'de o maçta 12 Sayı, 11 Ribaund ile double-double yapmıştı.Gelişim Koleji’nde ise antrenör Deniz Atak, takımın adaptasyon sürecinde olduğunu söyleyerek zaman istediğin açıkladı geçenlerde.Bu sebeple ben Vestel'i tercih ediyorum.Oran yükseltmek isteyenler İY-MS olarakta Vestel'i kuponlarına yazabilir.

MS:2 GÜVEN:6.5/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More