Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Şok!!!! Oyak Renault TB2Lden Çekildi.



Türk basketboluna yıllarca büyük hizmetler veren, sayısız milli oyuncu yetiştiren Oyak Renault ligden çekilme kararı aldı.

Üst yönetimin kapatma kararı bugün öğleden sonra çalışanlara, antrenörlere ve oyunculara tebliğ edildi. Sadece küçük ve yıldız takımlarında devam kararı alınırken, kulünü destekleyen Finans Müdürü Mete Çil'in trafik kazasında vefat etmesinin ardından, spora karşı olanların yönetimde üstünlük sağladığı ifade edildi.Bu gelişme üzerine takım antrenörü Tolga Öngören'in yakın çevresine "Sabah idman yaptık akşam 6 da da idmanımız vardı.3 te toplantıya çağırdılar şoktayız" dediği öğrenildi.


Bornova Bld.nin ligden çekilmesi sonucunda EBBL'den sırası gelen takımın lige alınmasına karar veren TBF'nin bu gelişmeden sonra da EBBL dörtlü finallerinde dördüncü olan Maliye Milli Piyango'yu TB2L'ye davet etmesini bekliyorum.Bundan 11 sene önce yine Bursa'dan ve yine bir otomobil firmasından gelen haber ile şok yaşamıştık.Aynı şoku bir kez daha yaşıyoruz.Mali sebepler ne olursa olsun firmaların bu ülkeye borcu var.O borçlarını ödemeleri içinde basketbol güzel bir araç.Umarım yanlıştan çabuk dönerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More