Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Ağustos 2011 Pazar

Marcus "The Bullet" Walker



 Scouting'te bu sefer ki rotam İzlanda.İzlanda basketbolu çok gelişmiş olmasa da İspanya ve Almanya'ya yerel oyuncu ihracatı yapabiliyor.Yabancılar da ise Ukrayna'ya giden biri var ki o bu yazının konusu.


Konumuz Marcus Walker."Kurşun" (The Bullet) lakaplı Walker geçen sezon İzlanda liginde sayı kralı oldu.22 Ağustos 1986 doğumlu.1.86 boyunda ki Walker oyun kurucu.Üniversite kariyerinde önemli istatistiklere imza atmış.Colorado State'de son 2 sezonunun ortalaması 17.1 sayı olmuş.MWC konferansında ilk sene yılın çaylağı seçilmiş.2. sene gümüş,3. sene ise bronz karmaya girmiş.Delici penetreleri var.Savunmada da iyi top çalıyor.Geçen sezon KR Rejkavik'i şampiyon yaparken 32 maça çıkıp 32:5 d.k sahada kaldı ve 25.7 sayı - 3.4 ribaund - 3.6 asist - 2.3 top çalma ortalaması elde etti.


İşte bu Marcus "The Bullet" Walker bu sezon sonunda Ukrayna'nın vasat takımlarından Hoverla'ya transfer oldu.Bu skorer adam %47 ile 3 sayı atıyor.Onu da eklemiş olayım.Ve sizi görüntülerine davet edeyim.İyi seyirler...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More