Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Ağustos 2011 Pazar

Trabzonspor Basket Başkanı Mehmet Yiğit Alp Oldu.





Uzun süredir basketbol gündemini meşgul eden Trabzonspor Basket kongresi bugün yapıldı.Seçime tek aday olarak giren Mehmet Yiğit Alp başkanlığa seçildi.

Eski başkan Saner Ayar da yönetimde yer aldı. 4 milyon 135 bin lira borcu olan Trabzonspor'un tahmini bütçesi 2 milyon 350 bin lira olarak kabul edildi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor yönetiminden fazla destek alamayan basketbol kulübüne, bu dönem Başkan Sadri Şener'in isteğiyle ciddi katkılar yapılacağı da belirtildi.


Bu kongre sonucu seçilen yönetim kurulunda yer alan isimler ise şunlar:
Levent Erkuloğlu, Saner Ayar, Ahmet Fikret Gökhan, Ömer Furkan Ayvacı, Ahmet Ozan Şener, Ekrem İmamoğlu, Hakan Usta, Ertuğrul Doğan, Alper Akın, Nevzat Kaya, Murat Onur, Mustafa İmamoğlu, Kerem Ongan.Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu: Yalçın Alabaşlı, Arda Perekli, Serkan Günaydın, Sabri Hacıahmetoğlu, Dursun Ali Sakarya, İsmail İnan, İsmail Hakkı Karagöz.

Öte yandan kulislerde eski başkan Saner Ayar ve şimdi ki başkan Mehmet Alp Yiğit ile görüşen Halil Üner'in antrenörlük için en ciddi aday olduğu ve bazı boştaki oyunculara beni bekleyin dediği söyleniyor.

Benim kanaatim ise Oyak Renault kariyeri ile düşük bütçeleri efektif kullanmada tez verebilecek olan Yücel Platin'in takımın şu anki yapısına daha uygun olduğu.Oyak Renault'nun 2009-2010 sezonunda deplasman konaklamaları da dahil 900-950 bin T.L'lik bir harcama yaptığı bilgisi basına yansımıştı.

Kaynaklar:Basketfaul,Trabzonbasket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More