Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Ağustos 2011 Pazar

A Milliler'de Sertaç Kadrodan Çıkarıldı.




2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren A Milli Takım, akşam saatlerinde günün ikinci antrenmanını yaptı.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 18:30’da başlayan ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in de izlediği antrenman ısınma drill’leri ile start aldı. Sonrasında yapılan esneme hareketlerinin ardından ise A Milli Takımımız kendi içinde bir antrenman maçı yaptı.

On ikişer dakikalık dört periyot üzerinden oynanan maçta Nihat İziç’in yönetimindeki Beyaz Takım’da Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Emir Preldzic, Ersan İlyasova, Enes Kanter, Doğuş Balbay, Ömer Aşık ve Dusan Cantekin; Alaeddin Yakan yönetimindeki Kırmızı Takım’da ise Ender Arslan, Cenk Akyol, Hidayet Türkoğlu, Furkan Aldemir, Oğuz Savaş, Barış Ermiş, Sertaç Şanlı ve İzzet Türkyılmaz yer aldı. Maçı Kırmızı Takım, 72-62’lik skorla kazandı.

Rejenerasyon sürecinde olan ve maçta yer almayan Semih Erden ve Sinan Güler ise ağırlık salonunda çalıştılar.

Yarın sabah saat 09:30’da başlayacak antrenmanla İstanbul kampını noktalayacak olan A Milliler, saat 13:00’te Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak Türk Hava Yolları’na aitTK2324 sefer sayılı uçakla da Spor Toto World Cup 10’a katılmak üzere İzmir’e hareket edecek.

Öte yandan antrenmanın ardından A Milli Takımımızın teknik heyeti, genç oyuncu Sertaç Şanlı’nın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Kaynak:tbf.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More