Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Kepez Belediye Tire'ye satılıyor. (ÖZEL HABER)


Yarım Hook özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 Son günlerde TB2L'den çekileceği yönünde ki haberler artan Kepez Belediye aldığım haberlere göre İzmir temsilcisi Tire Belediye ile görüşüyor..


Alınan duyumlara göre Tire Belediye ile Kepez Belediye arasında anlaşma sağlandı.Kulübe yakın çevreler Tire Belediye'nin katılım hakkını alacağını ve bunun yakın bir zamanda resmiyet kazanmasının beklendiğini söylüyorlar.Geçen sezon EBBL dörtlü finallerini (çeyrek finalde Pamukkale Üniversitesi'ne elenerek) kaçıran Tire Belediye bu satış için çok istekli.


Kepez Belediye bu satışın ardından borçlarından kurtulmayı umuyor.Umarım ki geçen seneden 2 kişi hariç 4 maaş alacağı olan oyuncuların haklarını öderler.Diğer 2 oyuncunun ise 3 maaş alacağı içeride duruyor.Bunların içinde yeni evli oyuncular,hatta 20 günlük bebeği olan Umut Durmuş'ta var bildiğim kadarıyla.

Bu satışın gerçekleşmesi halinde geçtiğimiz günlerde İzmir'in diğer TB2L takımı Gelişim Koleji ile ortaklaşa çalışmalar yapacağını açıklayan Karşıyaka altyapısının,Tire Belediye ile de ortak bir proje yürütmesini olası görüyorum.Bakalım bu olasılık gerçek olacak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More