Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Trabzonspor'un Antrenörü Öngören





Trabzonspor kulüp başkanı Mehmet Yiğit Alp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel kurulun ardından başladıkları antrenör Tolga Öngören ile anlaşarak sonuçlandırdıklarını söyledi. 


Öngören'in Basketbol Erkekler İkinci Ligi'nden çekilen Oyak Renault'dan ayrıldığını ifade eden Alp, ''Daha önce de TOFAŞ gibi bir takımda önemli başarılara imza attı. Bizi yukarılara taşıyacak bir antrenör. Altyapıya, şehre önem veriyor. Biz de bu şehirden antrenörler yetiştirmek istiyoruz.Trabzonspor'un büyüklüğünden dolayı 10 antrenör bize gelmek istedi. Biz de bu isimlerin arasından kulübe en uygun ismi seçtik'' dedi. 


Bundan sonra teknik heyetin görüşleri doğrultusunda oyuncu transferine başlayacaklarını ifade eden Alp, ''Eylül ayına kadar kadromuzu oluşturacağız. Daha sonra da takım yeni sezonu açacak'' diye konuştu.


Yarım Hook'un Notu:Tolga Öngören için sevindim.Trabzonspor'da akıllı bir hamle yaptı bana göre.Oyak Renault'nun kapanışının ardından boşta kalan oyuncuların da Trabzon'a gitmesi olasılığı bence çok yüksek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More