Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Ağustos 2011 Pazar

Tolga Öngören'den İlk Mesajlar


Trabzonsporu'un yeni antrenörü Tolga Öngören ilk konuşmasını yaptı.



Trabzonspor Antrenörü Tolga Öngören, “İşimizin kolay olmadığı ortada ancak Trabzon kentinin de desteği ile iyi işler yapacağımıza, düzenli ve istikrarlı günlere döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

Şu an için hayal edilen değil, eldeki parayla hareket edeceklerini belirten Öngören, “Başkana ve yöneticilere çok inanıyorum. İyi organize olup düzlüğe çıkmaya çalışacağız”şeklinde konuştu.
Öngören şunları söyledi:


“Herkes kadrosunu kurdu ve kampa girip, çalışmalara başladı. Bizim ise elimizde sadece 2 genç oyuncu var. Bütün takımlardan geride başladığımızı söylemeye gerek dahi yok. Cumartesi ve Pazar günleri değerlendirmemi yapacağım, Pazartesi günü de transferlere başlayacağız. Birçok Türk oyuncunun halen boşta olması, NBA lokavtı nedeniyle yabancı oyuncu paralarının düşmesi bizim için avantaj. Hızlı ama hatasız hareket edip en kısa zamanda kadroyu kuracağız”


Trabzon’un çok büyük bir camia olduğunu kaydeden Öngören, kentin desteğine gereksinim duyduklarını, ancak eldeki bütçe oranında hareket edip, olmayan paraları kullanmayacaklarını kaydetti ve “Umarım yüzümüz kara çıkmaz” dedi.


Kaynak : Basketfaul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More