Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Ağustos 2011 Cuma

Hawkins Beşiktaş'ta

Beşiktaş transfere doymuyor. Geçtiğimiz sezon Jeans Milano'da forma giyen guard ve forvet pozisyonunda oynayan ABD'li David Hawkins ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Beşiktaş Kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle ;


Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, tecrübeli basketbolcu David Hawkins ile sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ABD'li basketbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 26 Ağustos Cuma günü İstanbul'da olacak olan yeni transfer David Hawkins, 27 Ağustos Cumartesi günü de sağlık kontrolünden geçirilecek.

David Hawkins Kimdir ?

28 Ekim 1982 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da dünyaya gelen David Hawkins, 1.95 cm boyunda ve 102 kg ağırlığında olup guard ve forvet mevkilerinde oynuyor.

Kariyerinin son beş sezonunu Euroleague’de Armani Jeans Milano,Montepaschi Siena, Lottomatica Roma gibi Avrupa Basketbolu'nun önemli kulüplerinde çift haneli sayı istatistikleri tutturarak geçiren David Hawkins,2010-2011 sezonunda Armani Jeans Milano ile Euroleague’de 13 sayı, 3 rebound, 2.7 asist, İtalya Liginde ise 13.6 sayı, 3.9 rebound, 2.8 asist istatistiklerine sahiptir. Tecrübesinin yanında kuvvetli fiziği, sert oyun karakteri ve mücadeleci yapısıyla tanınmaktadır. Maçın bütününe yaydığı enerjisi, kontaktan çekinmeden oynaması ve “winner” karakteri Avrupa Basketbolunda kendine iyi bir kariyer oluşturmasını sağlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More