Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

20 Ağustos 2011 Cumartesi

İstanbulspor Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor.



İstanbulspor 2011-12 sezonu için hazırlıklarını 8 Ağustostan beri günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Geçen sezonki kadrosundan Onur Sonsırma, Arda Demircioğlu, İlker Ozan Er ve Kerem Ulukaya ile yeniden anlaşan İstanbulspor; İstanbul TED ‘den Gökberk Naldöven, Admir Aziz Kan ve Musa Güneş, Işıkspor’dan Özcan Sürücü, Şişli’den Cem Demirok, Olin Edirne’den Ege Taşpınar, Genç Telekom’dan Serhat Güneş, Fenerbahçe Ülker’den Oğuzhan Turan ve geçtiğimiz sezonu Arjantin liginde geçiren ABD’li oyuncu Christopher Hayes ile kadrosunu güçlendirdi.

Takımın antrenörü Adem Salıcı, “Optimum TED de dahil bütün takımlara sıkıntısı vereceğiz” dedi.

Yabancı oyuncu olarak Uruguay ve Arjantin liglerinde oynayan 2.06 m boyunda ve 1987 doğumlu, 4 numara pozisyonundaki skorer Christopher Hayes ile anlaştıklarını bildiren Salıcı, yeni sezonla ilgili olarak şunları söyledi:

Uzun maratonda 7-8 kişilik kadrolara sahip olanlar başarı gösteremeyecek. Biz zorlukları düşünerek 12 oynayabilecek oyuncuyu kadromuza aldık. Geçen sezondan daha güçlü olduğumuzu düşünüyorum. Bana göre play-offlara kalma şansımız yüzde 90’ın üzerinde. Ligin en iyi takımı gösterilen Optimum TED de dahil, evimize gelen bütün takımlara sıkıntı vereceğiz. Kulüp ve taraftarın desteğiyle İstanbulspor deplasmanları, rakip takımlar için kolay olmayacak. Kendi sahamızda bütün maçları kazanmak için oynayacağız.

Yabancı transferimiz Hayes, “size” olarak fazla geniş değil ancak çok hareketli ve skorer bir oyuncu. Ondan da çok katkı alacağımıza inanıyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More