Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Finalspor'un Hazırlık Programı



Finalspor yeni sezona hazırlanırken kamp yapacağı il ve zaman belli oldu.

2-9 Eylültarihleri arasında Çanakkale'de kamp yapacak olan Final Spor, basketbol ve kondisyon çalışmalarının yanında Prof.Dr. Doğan CÜCELOĞLU ve Yavuz DURMUŞ ile 2 günlük mental eğitim ve semineri de alacak.

Finalspor ayrıca 2 hazırlık tuurnuvasına katılacak.3. Final Turnuvası Bursa'da 15-16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Turnuvaya Final Spor, Akhisar, İstanbul Spor ve Best Balıkesir takımları katılacak.22-23-24 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara'da Orman Spor'un organize ettiği turnuva da Orman Spor, Final Spor, Genç Telekom ve PAU PAmukkale takımları ile karşılaşacak.

Final SPOR Genel Menajeri Uğur ÖZMEN “Çok zor ve uzun bir lig bizi bekliyor. Yabancı oyuncumuz Cyrus Tate de 25 Ağustos tarihinde ekibimize dahil olacak. Yeni transferlerimiz Esat Sinanoğlu (1-2), Onur Cumhur Aksoy (2), Uğur Yılmaz (2-3), Orçun Okkalı (4) ve Volkan Tokcan (5) ve genç takımdan A takıma çıkan Serhat Özgey (3), Utku Bayraktar (2) ve Cem Koçal’ın (1-2) katılımı ile lige renk katacak, genç, savaşçı, ileriye dönük bir Kolej Takımı yarattığımızı düşünüyoruz. Bu takımla hedefimiz ilk 8 takım arasına kalarak Play-Off oynamak. Tüm takımlara başarılar diliyoruz” diyerek görüşlerini bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More