Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Örs:Transfer Düşünmüyoruz (Basket Dergisi)

 

 Fenerbahçe Ülker ile Mehmet Okur'un görüştüğü iddialarını yazmıştım dün gece.Bugün Aydın Örs'ten bu söylentilere karşılık bir cevap geldi.Cevap basketdergisi.com sitesinde yayınlandı.


Bahsi geçen cevaba göre Örs takım içi dengeyi gözettiklerini,Spajiha ile birlikte lokavt süresinde alınacak bir oyuncuya sıcak bakmadığını belirtti.Örs "Bize daha önce Ersan ve Hidayet de yakıştırılmıştı ama biz bir transfer düşünmüyoruz. Koçun da vurguladığı bir şey var. Biz lokavt döneminde takımda oynayacak bir isme pek sıcak bakmıyoruz. Bahsedilen isimler çok değerli isimler. Böyle oyuncularla kim çalışmak istemez? Ama kadronun bir yapısı ve kimyası var. Bunu bozmak istemiyoruz. Mehmet Okur da bize teklif edildi. Çalışmak ister misiniz diye soruldu. Ama biz memnun olurduk ancak yapamayacağız yanıtı veriyoruz. Çünkü bu transferlerin bir de maddi bir boyutu var. Biz dengelere de çok önem veriyoruz. Şu anda kadromuz tam" dedi.


Ukic için de konuşan Örs: Ukic’in 1.5 ay içinde geri döneceği söylendi bize. Bunu 2 ay olarak düşündüğünüz zaman Ekim başında oynayabilir duruma gelmesini bekliyoruz. Zaten bu pozisyon için önlemimiz var. Hakan Demirel’i aldık ve Engin de iyileşiyor. Bu nedenle büyük bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More