Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

1 Temmuz 2012 Pazar

Olympiakos Bamberg Antrenörünü İstiyor mu?



Brose Baskets Bamberg ile son 3 sezondur şampiyonluk yaşayan Chris Fleming'in Olympiakos ile temasta olduğu iddia edildi.

1970 doğumlu olan ABD'li antrenör 1998 yılından bu yana antrenörlük yapıyor.Richmond mezunu olan ve 1996-1998 yılları arasında Almanya 2. Liginde Quakenbruck takımında oynayan Fleming daha sonra antrenörlüğü tercih etti.1998-99 sezonunda asistan olarak basketbol oynadığı TSV Quakenbruck takımında göreve başladı.Bu takımda bir sezon sonra baş antrenörlüğe terfi etti ve 2002-2003 sezonunda bu takım ile Almanya 2. Ligi şampiyonluğu kazandı.Kazanırken de oynadığı 60 maçı kaybetmeyerek bir rekora imza attı.

Takım Bundesliga'ya çıktıktan sonra Artand Dragons Quakenbruck adını aldı.Fleming bu takımda ki görevine 2007-2008 sezonu sonuna kadar devam etti.Bu takımda 2006 yılında Almanya Kupası yarı finalisti,2007 yılında ise Almanya Kupası finalisti oldu.2008 yılında ise bu takımın başında Almanya Kupası finalini kazandı ve normal sezonda ligi 2. bitirdi.

2008-2009 yılının başından bu yana Brose Baskets Bamberg'i çalıştıran Fleming bu takımda istediği ortamı buldu ve Almanya Ligi play-off finalinin galibi unvanını kimseye kaptırmadı.Sadece ilk sezonunda normal sezon lideri olamayan Fleming,son 2 sezondur Almanya Kupası finalinin galibi.

Bu yükselen kariyer sanırım Olympiakos'un da dikkatini çekmiş olacak ki bugün Fleming ile temasta oldukları  haberleri yapılıyor.Menajeri Fleming ve Olympiakos arasında temas olmadığını ifade etse de ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More