Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

31 Temmuz 2012 Salı

Macvan Cim-Bom'da!







Galatasaray Medical Park'ın uzun süredir transfer etmek için uğraş verdiği Sırp power forvet Milan Macvan'ın transferinde mutlu sona ulaşıldı. Oyuncunun menajerlik şirketi transferin resmiyet kazandığını açıkladı.


Geçen sezonu Partizan’da tamamlayan ve Euroleague'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sırp power forvet Milan Macvan'ın Galatasaray Medical Park ile iki yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı. Oyuncunun menajerlik şirketinin başında olan efsanevi basketbolcu Zoran Savic transferi resmen duyururken, Galatasaray Medical Park'ın oyuncunun serbest kalma bedeli olan 250 bin Euro parayı Maccabi Tel Aviv'e ödeyeceği belirtildi.


Avrupa kariyerinde ülkesi Sırbistan'da Hemofarm takımıyla çıkış yapan 1989 doğumlu olan 2.06 boyundaki Macvan, 2010 yılının Aralık ayında Maccabi Tel Aviv ile beş yıllık sözleşme imzalamıştı. Fazla süre bulamadığı Maccabi Tel Aviv tarafından Partizan'a kiralık gönderilen Macvan, geçen sezon Euroleague’de 15.3 sayı, 8.2 ribaund, 2.2 asist, 1.0 top çalma, 1.4 top kaybı ortalamaları ile mücadele etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More