Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Periler Namağlup!



Olimpiyatlar'da mücadele eden Kadın Milli Takımımız grubundaki ikinci maçına çıktı. Çekler karşısında özellikle savunmada etkili bir oyun ortaya koyan Potanın Perileri mücadeleden 61-57 galip ayrıldı ve ikide iki yaptı.

Kadın Milli Takımımız çok iyi başladığı maçın ilk çeyreğini 13-8, ilk yarıyı ise 31-21'lik skorla önde kapatmayı başardı. Maçın ikinci yarısına sert savunma yaparak giren Çek Cumhuriyeti karşısında farkın biraz olsun kapanmasına engel olamayan Kadın Milli Takımımız buna karşın son on dakikaya 6 sayılık avantajla 45-39 önde girdi. Son çeyrekte oyundaki çekişme sürerken, skordaki üstünlüğünü maçın sonuna kadar devam ettiren Kadın Milli Takımımız mücadeleden 61-57 galip ayrılan taraf oldu.

Ribaundlar'da rakibine 40-38 üstünlük kuran ve maç boyunca tam 13 top çalma yapan Milli Takım'da Nevriye Yılmaz 11 sayı, 13 ribaund, 5 top çalma ile maça damgasını vururken, Bahar Çağlar 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Tuğba Palazoğlu tamamı ilk yarıda olmak üzere 11 sayı ve Şaziye İvegin 9 sayı ile etkili oldular.

Maç boyunca tam 21 top kaybı yapan Çekler'de ise Jana Vesela'nın 19 sayı, 5 ribaund, 3 asistlik etkili oyunu sonucu değiştirmeye yetmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More