Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

22 Temmuz 2012 Pazar

Uşak'ın sponsoru Maçkolik...



Uşak Üniversitesi Belediye Basketbol takımı yeni sezonda maçkolik .com sponsorluğunda Uşağı basketbol arenasında temsil etmeye devam edecek .

Uşak üniversitesi sosyal tesislerinde imzalanan sponsorluk sözleşmesine Uşak milletvekilleri Dr. İsmail Güneş, Avukat Mehmet Atalay, Maçkolik.com ortaklarından Erdem Yurdanur, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. dr Sait Çelik, Utso Başkanı Mustafa Kuvvet , Belediye Meclis Üyesi Serhat Eren’in yanı sıra Uşaklı sanayici ve iş adamları ile birlikte basın mensupları katıldı .

İmza töreni sonrası konuşan Milletvekili Dr. İsmail Güneş, “Maçkolik .com ortaklarından Erdem beye hemşehrimiz olarak çok teşekkür ediyoruz Anadolu basketbolunu temsilen Uşak olarak yer aldığımız 2. ligde bu sene iddialı bir takım kurmak için gerekli güç birlikteliğini oluşturduk .Bundan sonrası teknik heyetin işi başarılı olacağımıza inanıyoruz”dedi.

Maçkolik. Com sahibi Erdem Yurdanir ise, “Geçen sezon Uşak takımının bazı maçlarını ortaklarımızdan Zafer Kotan ile birlikte Uşak'ta izleme şansım oldu Uşak'taki basketbol coşkusu ve atmosferi bizleri çok etkiledi. Gençlerin ve çocukların salonu doldurup takımlarını desteklemeleri, günümüz koşullarında boş zamanları olumlu yönde değerlendirme açısından çok önemli bir sosyal proje, umarım aynı coşku bu sene katlanarak devam eder.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More