Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Temmuz 2012 Pazar

Beşiktaş'ın Oyun Kurucusu Kim Olacak?(basketmerkezi)




Oyun kurucu pozisyonu için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta antrenör Erman Kunter'in iki yabancı oyuncu arasında kaldığı ve tercihini yakın zaman içerisinde yapacağı öğrenildi.

Basketmerkezi.com'un edindiği bilgilere göre, yeni sezon için oyun kurucu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın bu bölge transferi için sona yaklaştığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekibin Gravelines'te forma giyen Fransız guard Yannick Bokolo (1985-1.88) ve daha önce ülkemizde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker'de oynayan Amerikalı guard Will Solomon (1978-1.87) ile prensipte anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Ancak Beşiktaş'ta hangi oyuncunun takıma katılacağı konusundaki kararı ise antrenör Erman Kunter'in vereceği ifade ediliyor. Guard pozisyonu için aceleci davranan Kunter'in Bokolo'nun Olimpiyatlar'da Fransa Milli Takımı'nda yer alacak olmasından dolayı Solomon'a biraz daha sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Basketmerkezi.com bu bilgilere ulaşılırken, Beşiktaş'ın yeni oyun kurucusunun yakın bir zaman içerisinde açıklanması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More