Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

22 Temmuz 2012 Pazar

Macvan Savaşı!




Basketmerkezi.com'un edindiği bilgilere göre, Beko Basketbol Ligi'nin iddialı ekipleri olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray transferde yabancı bir oyuncu için karşı karşıya geldiler.

Geçen sezona İsrail'de Maccabi Tel Aviv'de başlayan ve sezon ortasında Partizan'ın yolunu tutan Sırp power forvet Milan Macvan için Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park takımlarının karşı karşıya geldikleri öğrenildi. Her iki kulübün de Macvan ile ilgilendikleri ve tarafların bu oyuncuyu transfer etmek adına birbirleriyle yarışta oldukları belirtiliyor.

Milan Macvan'ın menajeri ise Türkiye'den iki ekipten teklif aldıklarını doğrularken, oyuncunun hangi takıma yakın olduğu konusunda ise bir açıklama yapmadı.

Geçen sezon Partizan'da başarılı bir performans sergileyen ve Euroleague'de 15.3 sayı, 8.2 ribaund, 2.2 asist rakamlarına ulaşan Macvan'ın yeni takımı için önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor.

Milan Macvan'ı transfer etmek isteyen Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ın ayrıca Siena'dan ayrılması beklenen oyuncular David Andersen ve Ksistof Lavrinovic için de karşı karşıya gelebilecekleri belirtiliyor. Her iki ekibin de bu oyuncuların Siena ile olan bağlarını tamamen koparmalarını bekledikleri ve ardından harekete geçecekleri gelen diğer haberler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More