Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

22 Temmuz 2012 Pazar

Beşiktaş'a 2 Bomba














Basketmerkezi.com'un edindiği bilgiye göre yeni sezon için kadro kurma çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yabancı transferi konusunda iki tanıdık yabancı oyuncu gündeme geldi. Bu transferlerin gerçekleşmesi için ise Erman Kunter'in onayı gerekiyor.

Güçlü bir kadro kurmak adına transfer çalışmalarını sürdüren ve daha önce Muratcan Güler ile Patrick Christopher ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ın son olarak ise iki yabancı oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekiple adı geçen ilk oyuncu daha önce ülkemizde Efes Pilsen (Anadolu Efes) ve Fenerbahçe Ülker takımlarında oynayan Amerikalı guard Will Solomon. Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen Solomon için antrenör Erman Kunter'in onayı bekleniyor. Yıllık uygun bir fiyata oynayan ve son olarak Ukrayna'da forma giyen Solomon'un Beşiktaş'a gelmek istediği ancak transfer konusundaki son sözü Erman Kunter'in söyleyeceği belirtiliyor.

Kartal'ın Will Solomon'un yanında gündemine gelen diğer isim ise Sloven forvet Bostjan Nachbar. Daha önce ülkemizde Efes Pilsen (Anadolu Efes) takımında oynayan Nachbar, geçen sezonu Rusya'da Unics Kazan'da bitirmişti. Bu transfer için de tıpkı Will Solomon da olduğu gibi Erman Kunter'in son sözü söyleyeceği ifade ediliyor.

Will Solomon ve Bostjan Nachbar'ın Beşiktaş'a transferlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More