Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Weems CSKA'da!



Rus yıldızı Andrei Kirilenko'yu kaybederek büyük bir şok yaşayan CSKA Moskova, bu oyuncunun yerini doldurmaya çalışacak ismi buldu. Transfer edilen oyuncunun NBA tecrübesi bulunuyor.


Bu yaz döneminde Ettore Messina'yı takımın başına getirdikten sonra kadrosunda büyük değişikliklere giden CSKA Moskova, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Rus yıldız forveti Andrei Kirilenko'nun boşluğunu Amerikalı forvet Sonny Weems ile doldurmaya çalışacak. Rus ekibinin Weems ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Sözleşme detayları ise açıklanmadı.

Avrupa'ya gelmeden önce NBA'de Denver Nuggets ile Toronto Raptor takımlarında oynayan 26 yaşında ve 1.98 boyundaki Weems, geçtiğimiz sezonu ise Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ta bitirmişti. Atletik özellikleri ve dış şutlardaki başarısıyla dikkat çeken Weems, geçen sezon Euroleague'de 15 maçta 15.5 sayı, 5.0 ribaund, 1.3 asist, 2.9 top kaybı ortalamaları ile mücadele etmişti. 

1 yorum:

  1. Kirilenko'dan farklı tarzda, bir kere oyun IQ'su çok daha düşük..Messina'nın adam etmesini bekleyecekler büyük ihtimalle..

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More