Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Temmuz 2012 Cuma

Bir Garip Hikaye! (Hacettepe Beko'da Devam Ediyor)



Geçen sezon Beko Basketbol Ligi'ne yükselen ve ilk sezonunda 12. sırayı alan Hacettepe Üniversitesi'nin lige devam edip etmeyeceği sorusu cevabını buldu.

Aslında hikayenin başında Hacettepe Üniversitesi'ne atanan yeni rektör Murat Tuncer, "Basketbolda ne işimiz var? diyerek takıma kilit vurma kararı almıştı.Daha sonra ise Selçuk Üniversitesi bir teklif yaparak Hacettepe'nin Beko Basketbol Ligi yarışma haklarını almak istedi.Bir kaç kez görüşme olsa da sonuç çıkmadı.Dün yaşanan gelişmelere göre Selçuk Üniversitesi "bugün anlaşma olursa olur,olmazsa zaman kaybetmeden takım oluşturmamız lazım" diyerek rest çekti.Dün Selçuk ile görüşen Hacettepe olaya çok iyimser yaklaştı.Son karar prensipte verilmiş,iş protokole kalmıştı.Fakat bugün süpriz bir karar verildi.

Hacettepe Üniversitesi rektörü son kararı veren kişi oldu. Murat Tuncer"HÜ Basketbol Takımı bu yıl beko basketbol ligine var gücüyle devam kararı almıştır. Özellikle üniversitemizin tanıtımı açısından Beko basketbol ligi gibi tüm dünyanın takip ettiği bir yerde bulunmak çok değerli diye düşünüyoruz. Bu doğrultuda takımımıza gereken desteği vereceğiz. İlgililere duyurulur" diyerek lige devam kararını açıkladı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More