Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Beşiktaş'tan Kaçan Kaçana (Bonsu ve Arroyo Florya Yolunda)



Beşiktaş Milangaz şampiyon kadrosundan oyuncuları birer birer kaybediyor.Bugün önce Pops Mensah-Bonsu'nun menajeri Dario Santrolli Galatasaray'dan teklif aldıklarını ve anlaştıklarını açıkladı.Daha sonra ise Carlos Arroyo'nun gelecek sezon olasıklarından birinin Galatasaray olduğu konuşulmaya başlandı.


Bonsu'nun menajeri Sportando'da yer alan haberde Galatasaray ile anlaştıklarını ancak sözleşmenin imzalanmasının bonservise bağlı olduğunu açıkladı.Eğer Beşiktaş ile Galatasaray anlaşırsa Britanya'lı pivot Galatasaray oyuncusu olacak.


Arroyo'da durum daha karışık.Porto Riko'lu oyun kurucu eşinin ilk erkek çocuklarına hamile olması nedeniyle önceliği NBA'e veriyor.Diğer yandan da Beşiktaş'ta kazandığı paranın çok iyi olduğu düşüncesini esirgemiyor.Arroyo'nun çevresine"NBA’de oynamayacaksam Türkiye’ye geri dönerim. Bu ligi gerçekten seviyorum.” dediği söyleniyor. Ergin Ataman’ın Galatasaray’ın başına geçmesinin ardından orayı daha çok tercih edeceği de alınan bir diğer duyum.

Beşiktaş sponsor arayışında zaman kaybederken oyuncularını da birer birer kaybediyor.Çok iyi geçen bir sezonun ardından plansız,programsız bir yönetim örneği ile ellerinde ki bütün iyi oyuncuları kaçırıyorlar.Görünen o ki Erman Kunter'in eli yeni sezonda bu nedenle çokta sağlam olmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More