Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

1 Ocak 2012 Pazar

Uşak'tan Büyük Adım


TB2L'de ilk devreye mükemmel başlayıp ilk 5 maçında 4 sonra ki 12 maçında ise sadece 1 galibiyet alabilen Uşak Üniversitesi Belediyespor,ACB ve Eurocup tecrübesi de bulunan Panama'lı şutör Ruben Douglas'ı kısa rotasyonuna kattı.


Panama'lı oyuncu 1 ve 2 numaralı mevkilerde oynayabiliyor.Daha önce kariyerinde Panionios,Fortitudo Bologna,Dinamo Moskova,Valencia,Virtus Roma,Valencia ve Sevilla formalarını giydi.NCAA sayı krallığı da bulunan oyuncu 2011 yılı başında eski takımı Panionios ile anlaşmış fakat hiçbir maça çıkamamıştı.Panionios ile Yunanistan Kupası'nı, Fortitudo Bologna ile İtalya Kupası'nı, Dinamo Moskova formasını giyerken (2006), Eurocup Şampiyonluğunu kazanmış, finallerin MVP'si seçilmişti.Douglas'ın bir diğer derecesi de 2007/08'de Valencia formasını giyerken Khimki karşılaşmasında 12 üçlük girişiminden 9'unda atarak Eurocup tarihine geçmesi olmuştu.Ruben Douglas halen Valencia'nın en çok 3 sayı isabeti sağlayan 4. oyuncusu konumunda bulunuyor.


Panamalı oyuncu en son olarak mezun olduğu New Mexico Üniversitesinin maçlarını TV'den yorumluyordu.1979 doğumlu oyuncu 1.93 boyunda.


Aşağıda Panamalı oyuncunun kariyerinden bir kaç görüntü mevcut.Uşak'a ne kadar hazır geldiğini kestirmek güç.Fakat potansiyelini görmeniz için sizlere bu görüntüleri sunuyorum.İyi seyirler...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More