Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Ocak 2012 Pazartesi

Birtan Saka:Aliağa Petkim,Pinkney Kararını Hafta Sonunda Verecek


Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, İtalyan kulübü Bennet Cantu'nun istediği Kevinn Pinkney için kararı hafta sonunda vereceklerini bildirdi.Bilindiği gibi Pinkney Galatasaray Medical Park maçından sonra 15 günlük bir düşünme süresi olacağını twitterdan dile getirmişti.

Birtan Saka Ersin Görkem'in sakatlık durumuyla ilgili olarak ilk kontrollerde oynar raporu verildiğini,ileri tetkiklerde ise zar yırtılmasının çıktığını ve Galatasaray Medical Park karşısında Ersin Görkem'den yoksun olacaklarını belirtti.

Orta dereceli bir bütçe ile çok iyi bir takım kurduklarını dile getiren Saka, şöyle konuştu:''Üst sıralara oynayan takımlar karşısında iyi basketbol oynadık ve kazanmayı bildik. İlk devrenin bitimine bir hafta kala hedeflediğimiz 8-9 galibiyete ulaştık. Eksikliklerimize rağmen 9 haftadır galibiyet serisi olan ve şampiyonluk adayı Banvit'i durdurduk. Bu takımımızın eksik kadrosuna rağmen potansiyel gücünü göstermektedir. Başarılarımız devam edecek. İlk yarının son maçında karşılaşacağımız Galatasaray Medical Park'tan çekinmiyoruz. Maça galibiyet için çıkacağız.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More