Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Ocak 2012 Pazartesi

Bir Telekom Gerçeği:Timuçin Meriç İstifa mı Ediyor?



Orada,Ankara'da bir kulüp var.Sürekli değişim içinde olan.Sürekli kendini yenileyen.Ama başarıyı sürekli kılamayan.Bu kulübün adı Türk Telekom.Ve Türk Telekom bu hafta sonunda Trabzonspor'a yenilerek ligdeki 8. mağlubiyetini aldı.Katıldığı Euro Challenge kupasında da tur atlayamadı.Ve bunun sorumlusu olarak antrenör Timuçin Meriç ön plana çıkarıldı.


Jasaitis ve Washington transferlerinde sakatlık sorunu çıkacağını kimse bilemezdi.Fakat 4 ve 5 numara için belli bir yaşa erişmiş 2 oyuncu transfer etmek risk almaktır.Yönetim suçlamasında bu nedenlerle kısmen haklı olabilir.Fakat senelerdir bu takıma pahalı transferler yapan,ama verim alamayan yönetim de kendisidir.Bence biraz da olaya bu açıdan yaklaşmaları ve başarısını sürekli kılan takımların omurgalarının aynı kalmasını görmeleri gereklidir.


Timuçin Meriç bu hafta içinde bu sebeplerle istifa edebilir.Daha doğrusu ettirilebilir deniyor sosyal medyadaki dedikodular.Fakat onu istifaya sürükleyen hataları yapan sadece kendisi değildir.En azından benim için bu böyle.Bir atasözümüzün dediği gibi Türk Telekom yönetiminin yapması gereken iğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batırmak olmalıdır diyor ve postu bitiriyorum.Gazanız mübarek ola!


3 yorum:

  1. ne saçmalıyorsun ya telekom gibi bir takımı süründüruyor o kadroyla acilen timuçin hocayı göndermeleri gerekir. Takım da sözü geçmiyor çünkü ve başarısız.

    YanıtlaSil
  2. O kadro ile başarılı olan kaç antrenör var Telekom da?

    YanıtlaSil
  3. Bu arada haber ilk olarak www.solobasket.net'te yer almış.Atlamışım.Özür dilerim.

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More