Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Nisan 2021 Çarşamba

Darüşşafaka Tekfen - Aliağa Petkimspor Bahis Analizi

 


Darüşşafaka Tekfen - Aliağa Petkimspor

 

Basketbol Süper Ligi’nde 28. haftaya ait erteleme maçı.  Ev sahibi Darüşşafaka play-off için mücadelesinde geçen hafta sonunda Tofaş ile karşılaştı ve sahadan 101 – 89 yenik ayrıldı. Telekom’a karşı ikili averajdaki üstünlüklerini kullanarak puan eşitliği halinde beşinci sıraya çıkabilmek için mücadele ediyorlar. Sahalarında oynadıkları son 6 lig maçında 1 yenilgi aldılar.  Küme düşmeme mücadelesi yaşayan ekipler ile son iki iç saha maçını oynayıp daha sonrasında küme düşmesi kesinleşen Ormanspor’u 22 ve Aliağa ile beraber halen düşmeme mücadelesi içinde olan Fethiye’yi 15 sayı farkla yendiler. Andrews, Jerrett ve Doğuş’u verimli kullanıyorlar. Maç başına 82,4 sayı ortalaması ile oynuyorlar.

 

Aliağa Petkimspor ise ligin küme düşecek ikinci ekibi olmamak için kalan iki lig karşılaşmasından bir galibiyet çıkarmak zorunda. Aksi halde Fethiye’nin hafta sonunda Afyon’a kaybetmesini bekleyecekler. Son  iki deplasmanda Gaziantep’den 12, Anadolu Efes’ten 7 sayı fark yediler. Son 6 maçtır galibiyet yüzü görmüyorlar. Okben son karşılaşmalarda yer almamıştı ve bugünde parkede olmayabilir. Kendrick RayTofaş karşısında sekizde bir saha içi isabeti ile oynadıktan sonra Telekom karşılaşmasında da on altıda üç saha içi isabetiyle oynadı. Ancak ribaund ve asist istatistikleri ile takımına yine de yardımcı olmayı başardı.

Darüşşafaka Tekfen mevcut yedincilik durumunu koruduğunda play-off ilk turunda Fenerbahçe Beko ile eşleşecek ve bu eşleşmeden kurtulmak için kazanmaları ve de Telekom’un yenilgisini beklemeleri gerekiyor. Bu hedefi sonuna kadar zorlayacaklarını ve en az sekiz sayılık farka ulaşacaklarını düşünüyorum. Bir diğer tercihim ise ilk devre için 78,5 baremden üst seçimi.

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (7,5h) MS: 1 – 1,52

İlk Yarı Alt / Üst (78,5) ÜST – 1,52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More