Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Nisan 2021 Cumartesi

Lokman Hekim Fethiye Bld. - Büyükçekmece Basket Bahis Analizi

 


Lokman Hekim Fethiye Bld. - Büyükçekmece Basket

 

Lokman Hekim Fethiye’de yaşanan mali kriz son dönemde saha sonuçlarında da yansıdı. Son 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyete imza atabildiler.Geçen hafta sonunda Bahçeşehir’e kaybederken 28 sayılık bir fark yediler ve maç boyunca dirençli gözükmediler. Şuanda 7 galibiyetle 15. sıradalar ve düşme potasından kurtulabilmek için Galatasaray’ın veya Petkim’in yenilgilerini bekleyecekler. Sahalarında oynanan son karşılaşmada Telekom’u son saniyede geçmişlerdi. Bu karşılaşmayı kaybederlerse ligden düşecekler. Geçen hafta sakatlanan uzunları Abu’nun durumu belirsiz ve parkeye çıkamayabilir.

 

Büyükçekmece ise son maçta skoreri Anderson koronavirüs nedeniyle oynayamamasına rağmen Ormanspor karşısına 5 yabancıyla çıktı ve 4 yabancıyla oynayan Ormanspor’u yendi. Bugünkü maç öncesi 4 oyuncuda koronavirüs testi pozitif açıklandı. Geçen hafta oynamaları gereken Beşiktaş maçı rakiplerindeki pozitif vakalar nedeniyle ertelenmişti. Klobucar ve Eldridge Ormanspor karşılaşmasında dış şutlarda verimliydi. Oliver ve Olaseni ise sezon başından beri iyi oynuyor ve skor yükünü üstleniyor.  

 

Fethiye ligde kalma mücadelesini son maça taşımak için kazanmak ve Galatasaray’ın yenilgisini beklemek zorunda. Eksik Büyükçekmece ise hedefsiz ve rahat bir karşılaşma oynayacak. Ve deplasmanda bu sezon sadece 3 maç kazanabildiler. Fethiye bu şansı tepmeyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca 159,5 olan toplam baremin aşılacağını da düşünüyorum.

 

Maç Sonucu (UZ Dahil) 1 – 1,32

Alt / Üst (UZ Dahil) (159,5) ÜST -1,52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More