Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Nisan 2021 Pazar

Perfumerias Avenida - UMMC Ekaterinburg Bahis Analizi

 


Perfumerias Avenida - UMMC Ekaterinburg

 

Euroleague Women’da beklenen final. Perfumerias Avenida 83,0 ortalama ile organizasyonun en skorer ekipleri arasında. Gösterişsiz ancak işini iyi yapan bir ekip oldukları söylenebilir. Kaptanları Silvia Domingues uzun süredir takımının formasını terletiyor. Baş antrenörleri Inıguez kadroyu kullanması ile tüm basketbol çevrelerinin takdirini aldı ve organizasyonda en değerli baş antrenör seçildi. Tiffany Hayes ve Katie Lou Samuelson sezon boyu olduğu gibi yarı final maçında da etkili oldu. Sopron karşısında sezonun en düşük skorunu attılar ancak rakiplerini %40 saha içi isabetine mahkum ederek ciddi savunma yaptıklarını da eklemek gerekiyor.

UMMC ise ligin en gösterişli kadrosuna sahip. Britney Griner, Breanna Stewart, Allie Quigley, Emma Meesseman, Maryia Popova,Courtney Vandersloot,Alba Torrens, Jonquel Jones ve Maria Vadeeva gibi yıldızlardan bazılarına maç içinde süre bile gelmeyebiliyor. Örneğin genç Vadeeva Fenerbahçe karşısında sadece 6 dakika oynadı ama %100 saha içi isabeti ile verimli oldu. Bu yıldızlar geçidi olan kadronun başında diğer üç ekibinde başında olduğu gibi İspanyol bir baş antrenör Miguel Martinez Mendez bulunuyor. Organizasyonda 88,6 sayı ortalaması ile en skorer ekip ve 23,8 asist ortalaması ile en çok asist yapan ekip unvanını almış durumdalar.


Ekaterinburg şüphesiz maçı net favorisi. Ancak Inıguez’de daha önce bu organizasyonda benzer bir tablodan şampiyonluk çıkartmış başarılı bir baş antrenör ve kolay kolay teslim olacağını düşünmüyorum. Avenida lehine olan handikapı bu nedenle değerli buluyorum. İki takımında skorer yapısı ile maçın ilk devresinde en az 74 sayı göreceğimizi de düşünüyorum.

 İlk Yarı Alt / Üst (73,5) ÜST - 1,50

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (+11,5h) – MS: 1 - 1,95

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More