Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Nisan 2021 Cumartesi

Galatasaray - Frutti Extra Bursaspor Bahis Analizi

 






Galatasaray - Frutti Extra Bursaspor

 

Galatasaray son dönemde formda. 3 hafta önce Büyükçekmece’ye kaybettikten sonra sırasıyla Afyon’u ve Karşıyaka’yı yendiler. Savunmada yine sorunlular ancak yeni transferler Crawford ve Jackson takımın skor sorumluluğunu aldı ve son dört maçta üç kez 100 sayı barajını aşarken ortalama 101,5 sayı ile oynadılar. Assem Marei ve Brock Motum’da zaman zaman kural dışı olsa da sertliklerini ve verimlerini arttırmış durumda.

Frutti Ekstra Bursaspor ise geçen hafta flaş bir Fenerbahçe Beko galibiyeti alırken eksik kadro ile maça çıktı. Kadji’nin takımdan ayrılmasından sonra 3 yabancı ile oynadılar ve tecrübeli Oğuz Savaş sezonun en iyi maçını çıkardı. Munford’da sezon başından bu yana olduğu gibi skorerdi. Son 6 maçta 5 galibiyet aldılar. Yıldız oyuncuları Shayok son maçlara çıkamamıştı ve bu maç öncesinde de durumu belirsiz.

 

Galatasaray’ın son 4 maçında ortalama 191 toplam sayı olurken ilk devrelerinde de ortalama 99 sayı çıktı .Bursaspor’un da son maçlarında düşen bir tempo var ancak Munford gibi bu oyunu seven bir skorere de sahipler. Galatasaray’ın bir kez daha tempo yükseltmesi ile ilk devrede en az 85 toplam sayı göreceğimizi düşünüyorum. Geçen hafta sonunda Karşıyaka deplasmanında ilk yarı çift haneli farka ulaşan Galatasaray’ın bu karşılaşmada da ilk devre önde olacağı diğer bir tahminim .

İlk Yarı Sonucu 1 – 1,45

İlk Yarı Alt / Üst (84,5) ÜST – 1,55

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More