Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Nisan 2021 Pazar

Aliağa Petkimspor - Türk Telekom Bahis Analizi

 


Aliağa Petkimspor - Türk Telekom

 

Ligde Ormanspor’un ardından küme düşme ihtimali taşıyan iki ekibinden biri olan Aliağa pektim hafta içinde sahasında Tofaş’a karşı iki periyot denk bir karşılaşma oynasa da sonrasında kaybetti.  Son 5 lig maçında kaybettiler. Son maçlarda top kayıplarını engelleyemiyorlar. Dönüşü ardından Kendrick Ray Tofaş karşısında sekizde sıfır ile oynadı. Tecrübeli kısanın takımın ligde kalmasını garanti etmesi ardından yakın zamanda Promitheas’a transfer olması bekleniyor. Zack dönüşünün ardından iyi maç çıkarttı.Son maçta oynamayan Okben’in durumu belirsizliğini koruyor ve maç saatinde belli olacak.

 

Telekom ise geçtiğimiz hafta sonunda Gaziantep’i geçerken yabancı oyuncularından çift haneli katkı aldı. Dekker bu sezon ligdeki ilk double-double performansını sergiledi. Ancak Foster’dan gelen 1/6 üç sayı isabeti kötüydü. Ayrıca rakip uzunlardan Jaiteh 18 sayısına 9 ribaund ekledi ve o rotasyondaki eşleşme avantajını verimli kullandı. Son maçlarda sakatlığı nedeniyle oynamayan Muhammed bu karşılaşmada forma alabilir.

 

Telekom rakibinden daha iyi bir kadro ancak zaman zaman bu kadrondan beklenen oyunu parkeye yansıtmakta zorlanıyorlar. Bu karşılaşmada onları motive edecek bir dördüncülük avantajları olacak. Petkim ise bundan sonra iki maçını İstanbul’da oynayacak ve ligde kalmak için bu karşılaşmayı zorlamak zorunda. İki takımda istikrarsız ekipler. Ben bu nedenle düşük güvenle Telekom galibiyeti ardından da 157,5 toplam baremden üst önereceğim.

Alt / Üst (UZ Dahil) (157,5) ÜST – 1,52

Maç Sonucu (UZ Dahil) MS:2 – 1,32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More