Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Nisan 2021 Perşembe

BUDO Gemlik Basketbol – GCT Düzce Bahis Analizi

 


BUDO Gemlik Basketbol  – GCT Düzce

 

Gemlik ülkemizin ve Basketbol Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden Tofaş’ın pilot takımı. Küme düşmeme mücadelesi içindeler. Bu hedefte yürürken son maçlarda Tofaş A takım kadrosunda da zaman zaman yer alan Canberk Cevit be Batın Tuna’yı kullandılar. Son lig karşılaşmasında Anadolu Efes’in pilot takımı İstanbul Basket’i yenerek rakiplerini alt lige gönderdiler. Kadrolarında bu gençler dışında Maurice Watson veMyles Carter gibi yabancı isimlerde var. Ayrıca tecrübeli Serdar Yavuz, Talat Alp Altunbey ve Uğur Hortum da mevcut. Son 6 lig maçında 4 galibiyet aldılar. Balıkesir maçında direnemediler ama lider Samsunspor ile deplasmanda üç periyot  başa baş giden bir maç oynadılar. Kısacası kolay kolay yenilgiyi kabul etmiyorlar.

Düzce ise ligde son haftalarda iyi değil. Son sekiz karşılaşmada 5 yenilgi aldılar. Yine de play-off hattı içindeler. Kadrolarında Yunus Çankaya, Cem Coşkun, Azizcan Özdemir, Mutlu Akpınar ve Barış Erdoğan gibi tecrübeli pek çok oyuncu var. Takımın skor liderliğini Desi Washington ve Joel James üstleniyor.

Gemlik sahasında son 3 maçta 2 galibiyet aldı. Düzce ise deplasmanda son üç maçta bir galibiyet alabildi. Gemlik lehine olan +2,5 handikapı bu nedenle değerli buluyorum. Toplamda 152,5 olan sayı baremi Gemlik’in son dört iç saha maçında, Düzce’nin ise son dört maçının üçünde aşıldı. Bu nedenle önceliğim 152,5 üst.

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (+2,5h) MS:1 – 1,60

Alt / Üst (UZ Dahil) (152,5) ÜST – 1,60

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More